1. دانشجو، بررسی گزارش 272 (تطبيق دروس دانشجو براي بررسي فارغ التحصيلي)
2. مراجعه دانشجو به سایت egufa.ut.ac.ir (معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی) و مطالعه مراحل فراغت از تحصیل کارشناسی (روند، مدارک و شرایط مورد نیاز)
3. مراجعه دانشجو به پیشخوان خدمت (درخواست دانش آموختگی، ورود آدرس پستی جدید)- شماره تماس
4. مراجعه دانشجو به سامانه its3.ut.ac.ir دپارتمان اداره آموزش مقطع کارشناسی، و بارگذاری تصویر کارت دانشجویی (در صورت لزوم برای پی گیری از طریق همین سامانه اقدام فرمایید)
5. کارشناس پردیس : تغییر وضعیت به فارغ التحصیلی، ابطال کارت دانشجویی در سیستم آموزش، کنترل کارنامه دانش آموختگی و ارسال آن از سامانه آموزش به اتوماسیون برای تایید و امضاء معاونت محترم آموزشی دانشکده
6. کارشناس پردیس: فعال سازی گزارش 522 (گزارش وضعیت تسویه حساب دانشجو)
7. در خصوص دانشجویان شهریه پرداز مراجعه به سامانه utits3.ut.ac.ir  و ثبت درخواست کارنامه مالی
8. کارشناس امور دانشجویی (تسویه حساب امور دانشجویی، ورود اطلاعات بدهی صندوق رفاه، ارسال مدارک مربوط به نامه صندوق رفاه از سامانه آموزش به پرونده دانشجو)
9. کارشناس دانشکده اعمال تسویه حساب در سیستم جامع
10.   دانشجو انجام کلیه تسویه حسابها
11.   تحویل کارت دانشجویی به اداره آموزش واقع در امیرآباد شمالی
12. کارشناس پردیس (تایید تسویه حساب، ارسال مدارک نهایی دانش‌آموختگی دانشجو به سامانه آموزش و ارسال به پرونده الکترونیکی دانشجو، تهیه گزارش دانش‌آموختگی و ارسال به اداره کل آموزش دانشگاه)

آموزش دانشکده مهندسی عمران
12/12/96

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

اطلاعات تماس:

آدرس : خیابان انقلاب - دانشگاه تهران - پردیس دانشکده‌های فنی - دانشکده مهندسی عمران

صندوق پستی : 11155-4563

تلفن: 61112273-021 ، 66498981-021