در روز پنجشنبه مورخ 24ام آبان سال 1397 دانشجویان درس مهندسی پی پیشرفته جناب آقای دکتر فاخر از پروژه های خط 2 قطار شهری کرج واجرای دیوار خاک مسلح بازدید کردند.

پیش از بازدید میدانی از خطوط مترو، مدیران HSE ، فنی و اجرایی پروژه به تشریح مواردی در خصوص پروژه پرداختند. مدیر HSE پروژه به تشریح موارد اجرا شده در حیطه HSE و از اثر بخشی اجرای الزامات HSE در این پروژه صحبت کرد. همچنین، مدیر فنی و مدیر اجرایی، پروژه را به طور خلاصه برای دانشجویان توضیح دادند. از ایستگاه دو طبقه ( تیکت هال در بالا و خط قطار در پایین) و تنها ایستگاه کات اند کاور این پروژه دیدن شد. در پایان، از پروژه اجرای دیوار خاک مسلح در روگذری در کرج و از نحوه اجرای دیوار و بستر راه بازدید شد. دیوار این پروژه بصورت گابیون اجرا شده و در بستر راه نیز در فواصل عمقی یک متری از ژئوگرید استفاده شده بود.

همچنین از پروژه های گودبرداری عمیق سعادت آباد و زیرگذر مجموعه پل گیشا در تهران هم بازدید شد.

تصاویر: (جهت بزرگ‌نمایی، روی عکس‌ها کلیک کنید)

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *