مقررات دوره کارشناسی ارشد

طول دوره و تمدید سنوات کارشناسی ارشد

طول دوره کارشناسی ارشد حداکثر 2 سال مشتمل بر 4 نیمسال تحصیلی است.

• حداقل طول دوره به هر حال کمتر از سه نیمسال نخواهد بود.

احتراماً پيرو نامه شماره 5299185 مورخ 15/1/1395به پيوست جدول سنوات تحصيلي دانشجويان دوره روزانه / نوبت دوم / شهريه پرداز مقاطع مختلف تحصيلي ارسال مي گردد .

موارد ذيل رابه استحضار مي رساند ؛

1- هزينه تمديد سنوات تحصيلي براي دانشجويان دوره روزانه پس از پايان سنوات مجاز دوره تحصيلي (ذكر شده در جدول مربوط )به شرط تاييد كميسيون بررسي موارد خاص دانشگاه و بر اساس تعرفه مصوب مربوط اخذ مي گردد .

2- براي دانشجويان دوره نوبت دوم / شهريه پرداز و مجازي طبق مقررات براي ثبت نام در نيمسال هاي اضافي بايد شهريه مربوط پرداخت گردد .

3- براي دانشجويان شاهد و ايثارگر دوره روزانه تمديد سنوات اضافي در هر مقطع طبق آيين نامه تسهيلات آموزشي وزارتخانه بدون هزينه و با مجوز كميسيون بررسي موارد خاص دانشگاه (به شرط عدم وجود مشكل آموزشي ادامه تحصيل ) انجام مي گردد .

4-موضوع تمديد سنوات نهم و دهم مقطع كارشناسي پيوسته براي دانشجويان ورودي آزمون سراسري سال 1393 و پس از آن و همچنين موضوع تمديد سنوات دهم و يازدهم دوره دكتري تخصصي ( Ph.D ) براي ورودي هاي سال 1395 در جلسه مورخ 15/1/1396شوراي آموزشي دانشگاه مطرح و به شرح ذيل به تصويب رسيد و مقرر گرديد ؛ موضوع براي اخذ مجوز( از هيات امناء محترم دانشگاه)، براي هيات رئيسه محترم دانشگاه ارسال شود .

الف : مقطع كارشناسي پيوسته دوره روزانه (براي ورودي هاي سال 1393 و پس از آن  ):

- رشته هاي پرديس هنرهاي زيبا ( با توجه به دارا بودن پايان نامه و سرفصل دروس و محدوديت ارايه واحد ها در طول دوره تحصيلي) وبرنامه هايي كه اجراي دوره آنها نه نيمسال تعريف شده است : نيمسال هاي نهم و دهم بدون هزينه تاييد شد.

- كليه رشته ها در ساير پرديس ها و دانشكده ها نيمسال نهم بدون هزينه

نيمسال دهم با اخذ هزينه

ب : مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته دوره روزانه ( براي ورودي هاي سال 1394 و پس از آن ) :

" طبق روال معمول " براي ساير ورودي ها براي نيمسال پنجم بدون اخذ هزينه - تمديد سنوات ششم با پرداخت هزينه ( طبق تعرفه مربوط در زمان اجرا تاييد سنوات ) خواهد بود.

ج : مقطع دكتري تخصصي (Ph.D  ) دوره روزانه ( براي ورودي هاي سال 1395 و پس از آن ):

- نيمسال دهم بدون اخذ هزينه

-نيمسال يازدهم با پرداخت هزينه

د : براي دانشجويان دوره روزانه /  نوبت دوم / مجازي / شهريه پرداز ( كليه ورودي ها ):

درخواست تمديد سنوات پس از پايان سنوات مجاز و در نيمسال هاي بعدي  بر اساس تعرفه مصوب هيات محترم امناء تعيين و دريافت گردد .

• در موارد استثنايی افزايش طول مدت دوره با تشخيص شورای تحصيلات تکميلی دانشگاه مجاز است. در هر صورت مدت دوره نبايد از 3 سال (برای ورودی‌های 92 به بعد دو و نيم سال) تجاوز نمايد.
  • متقاضيان تمديد سنوات بايد قبل از آغاز ترم مورد تقاضا، «فرم تمديد سنوات» را تکميل و جهت بررسی در شورا، به دفتر معاونت تحصيلات تکميلی دانشکده تحويل دهند. چنين درخواستهايی بايد قبل از پايان بازه انتخاب واحد به تاييد شورای تحصيلات تکميلی دانشکده رسيده باشد؛ وگرنه دانشجو مجاز به انتخاب واحد نخواهد بود.

احتراماً پيرو بخشنامه هاي مشروحه ذيل ومذاكرات جلسه مورخ 24/12/1395 شوراي آموزشي دانشگاه در خصوص حداكثر مدت مجاز تحصيل ( سنوات تحصيلي ) دانشجويان مقاطع تحصيلات تكميلي به استحضار مي رساند ؛ بر اساس آيين نامه هاي آموزشي مصوب وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري ؛ حداكثر سنوات تحصيلي دانشجويان ورودي مهر ماه سال 1390 ( كليه دوره ها )مقطع دكتري تخصصي ( Ph.D ) و دانشجويان كارشناسي ارشد ناپيوسته ( كليه دوره ها )ورودي مهر ماه سال 1392 در شهريورماه سال 1395 به اتمام مي رسد . براين اساس ادامه تحصيل و ثبت نام انان در نيمسال اول سال تحصيلي 96-1395 مجاز نيست.

خواهشمند است دستور فرمايند در صورت اتمام كليه واحدهاي دوره تحصيلي وعدم فراغت از تحصيل قطعي تاپايان زمان فوق ،از ثبت نام آنان براي نيمسال اول سال تحصيلي 96-1395 خودداري و پس از صدور وارسال حكم محروميت از تحصيل ، فرم هاي تسويه حساب و كارت هاي دانشجويي هر يك از افراد مذكور به اين اداره كل ارسال نمايند .

در ضمن مزيد استحضار موارد ذيل براي تمديد سنوات دانشجويان مربوط در موارد خاص واستثنايي وبا ارايه مدارك معتبرو با رعايت ضوابط تعيين شده قابل بررسي و اقدام است :

1-طبق بخشنامه تفويض اختيارات (معاونت آموزشي دانشگاه در سال 1390 ) تمديد نيمسال يازدهم دانشجويان مجاز به تحصيل دوره دكتري تخصصي ( Ph.D ) براي دفاع از رساله با رعايت ساير شرايط و مقررات ودر صورت خاص بودن وضعيت دانشجو توسط كميسيون بررسي موارد خاص آن پرديس / دانشكده در نيمسال اول سال تحصيلي 96-1395 براي آخرين بار بلامانع است . بديهي است به هر صورت ثبت نام رسمي غير رسمي آنان براي نيمسال دوم سال تحصيلي 96-1395 بدون اخذ مجوز كميسيون بررسي موارد خاص دانشگاه به هيچ وجه مجاز نمي باشد .

2- طبق آيين نامه مصوب سال 1386 وزارتخانه ( موضوع تسهيلات آموزشي دانشجويان شاهد و ايثارگروبا رعايت تعريف دانشجويان شاهد و ايثارگر) براي دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد ورودي سال 1392 يك نيمسال علاوه بر حداكثر 6 نيمسال (ماده 10 فصل دوم)و براي دانشجويان دوره دكتري تخصصي ورودي سال 1390 مقطع دكتري تخصصي ( ماده 5 فصل سوم) حداكثر تا دو نيمسال صرفا" با تاييد كميسيون بررسي موارد خاص دانشگاه قابل تمديد است .

3- مواردي كه دركارنامه وسوابق دانشجويان مذكور با مجوز كميسون بررسي موارد خاص دانشگاه يا آيين نامه اموزشي ، وقفه يا مرخصي بدون احتساب در سنوات در نظر گرفته شده طبق مفاد حكم مربوط سنوات انان بايد بررسي واقدام گردد .

4-براي دانشجويان مذكور ، ساير شرايط ومقررات مربوط به زمان تصويب پروپوزال ، مهلت اتمام دوره آموزشي ، امتحان جامع دكتري تخصصي ، آزمون زبان دكتري و... بايد رعايت واجرا گردد .

سنوات تحصيلي حداكثر 4 تا 5 نيمسال براي كليه ورودي ها و قبل از آن در كليه دوره ها

* تمديد نيمسال ششم با توجه به تفويض اختيارات به عهده كميسيون بررسي موارد خاص آن پرديس / دانشكده گذاشته شده است .

تذكر مهم : تمديد نيمسال هفتم به هيچ وجه مجاز نمي باشد . " موارد بسيار استثنايي و خارج از اراده دانشجو " حتماً بايد با تاييد استاد راهنما و تكميل فرم مربوط به تاييد شوراي آموزشي و تحصيلات تكميلي يا كميسيون بررسي موارد خاص مربوط رسيده و سپس با ارسال فرم كميسيون بررسي موارد خاص دانشگاه ارجاع گردد .

- مشروطي منجر به محروميت از تحصيل دانشجو براي كليه ورودي ها ؛ دو نيمسال متوالي يا متناوب

تذكر مهم : مشروطي در نيمسال هاي با تعداد واحد كمتر از حدنصاب در ترم آخر با پايان نامه يا ترم هاي ديگر ، داراي دروس جبراني ، پس از گزارش وضعيت و ارسال فرم كميسيون خاص در كميسيون بررسي موارد خاص دانشگاه بررسي مي شود .

مقطع كارشناسي ارشد مجازي تيز طبق آيين نامه آموزشي مربوط و موارد فوق بايد انجام شود .