دوشنبه, 12 اسفند 1398 18:25

اطلاعیه ادامه فعالیت های آموزشی دانشکده مهندسی عمران

با توجه به شرایط حساس موجود، اطلاعیه ستاد مدیریت بحران کشور  و ابلاغ رییس محترم دانشگاه تهران، در خصوص ادامه فعالیت های آموزشی دانشکده مهندسی عمران موارد زیر به استحضار می رسد:

۱- سلامت مجموعه خانواده دانشکده، اعم از دانشجویان عزیز، کارمندان گرامی و استادان بزرگوار، اولویت یک دانشکده می باشد و این موضوع نباید در هیچ شرایطی تحت الشعاع سایر وظایف، از جمله فعالیت های آموزشی و پژوهشی، قرار گیرد.

۲- لیست کلاس های نظری که بصورت مجازی ارائه می شوند، مطابق فایل پیوست می باشد.

۳- بستر مجازی مناسب برای آموزش هر درس با صلاحدید استاد درس و تحت نظارت آموزش دانشکده تعیین خواهد شد.

۴- به منظور آماده سازی مطالب و هماهنگی کامل اساتید و دانشجویان، شروع رسمی کلاس های مجازی دانشکده عمران از شنبه ۱۷ اسفند خواهد بود. طبیعی است کلیه کلاس هایی که زودتر از این تاریخ با هماهنگی استادان و دانشجویان شروع شده اند،  رسمی و معتبر خواهند بود.

۵- در مورد سایر کلاس های نظری، دروس عملی و آزمایشگاه ها، پس از جمع بندی معاونت اموزشی دانشگاه، اطلاع رسانی خواهد شد.

۶- پس از مناسب شدن شرایط، کلاس های مجازی به شکل حضوری ادامه خواهند یافت. در صورت نیاز، کلاس های جبرانی لازم پیش بینی خواهد شد.

در خاتمه، از همکاری فعال همه استادان، کارکنان و دانشجویان جهت عبور مناسب از این شرایط دشوار سپاسگزاری می گردد.

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش