یکشنبه, 29 اسفند 1400 12:52

اطلاعیه دانشگاه تهران درباره از سرگیری آموزش حضوری از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در اطلاعیه از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه تهران، آمده است:

از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه تهران از تاریخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۱

بر اساس مصوبه مورخ ۲۳/‏۱۲/‏۱۴۰۰‬ هیات رئیسه دانشگاه تهران، کلیه کلاس‌های درسی و برنامه‌های آموزشی در تمام مقاطع تحصیلی از تاریخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ به صورت کاملاً حضوری و بر اساس برنامه آموزشی نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ هر یک از دانشکدگان/ دانشکده/ مرکز/ مؤسسه دانشگاه و در محل پیش‌بینی شده برگزار خواهد شد.

شرکت منظم دانشجویان عزیز در کلاس‌های درس که در حفظ و اعتلای کیفیت علمی یاددهی-یادگیری خود و دانشگاه تأثیر به سزایی دارد، الزامی است.

با دانشجویانی که به دلایل غیرموجه غیبت داشته باشند، طبق مقررات آموزشی رفتار خواهد شد.

حضور اعضای محترم هیأت علمی در محل خدمت و تشکیل کلاس درس بر اساس برنامه آموزشی نیمسال جاری الزامی است.

از مسئولین محترم دانشکدگان/ دانشکده/ مرکز/ مؤسسه دانشگاه درخواست می‌شود برای آماده نمودن شرایط جهت تشکیل کلاس‌ها به صورت حضوری، اقدام لازم و عاجل فرمایند.

امتحانات پایان نیمسال جاری به صورت کاملاً حضوری برگزار خواهد شد.

نظر به این که حفظ سلامت دانشجویان عزیز، اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان غیر هیأت علمی شریف، مهمترین اولویت دانشگاه است، بر اساس مفاد اطلاعیه‌های رسمی ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام لازم انجام خواهد شد.

اطلاعات تماس:

ساختمان مرکزی: خیابان انقلاب، دانشگاه تهران، پردیس دانشکدگان فنی